Soepen: ; |
Tomatensoep |
Voorgerecht: |
Handgesneden gerookte zalm met briochetoast en lavendel mayonaise |
Tomaat garnaal (1st.) |
Carpaccio van tonijn met limoen |
Carpaccio van rund met truffelolie |
Ganzenlever terrine met uienconfituur en brioche toast |
Oesters natuur (6 st.) volgens marktaanbod |
Kaaskroketjes (2st.) |
Garnaalkroketjes (2st.) |
Duo kaas- en garnaalkroketjes |
Scampi’s (lookboter, maison, kreeftensaus, rode kerriesaus) |
Hoofdgerecht vis: |
Gebakken zeetong (+/- 350 gr) |
Gamba's in de lookboter |
Visbord Pattaya (4 soorten vis, gamba, scampi) |
Scampi’s ( lookboter, maison, rode kerriesaus) |
Paling (gebakken / in ‘t groen / room / kreeftensaus) |
Salade van garnalen met tomaat |
Tomaat garnaal (2st.) |
Mosselen natuur of van de chef |
Koude visschotel |
Hoofdgerecht met vlees: |
Kippenborst met cidersaus en appeltjes |
Lamskoteletjes met mosterdsaus |
Stoverij van varkenswangetjes |
Huisbereide vol au vent |
Steak natuur (wit-blauw) |
Steak tartaar (handgesneden) |
Irish ribeye (Hereford) natuur |
|
Supplement sausjes (champignon / peper / stroganoff / béarnaise) |
Veggie |
Burrata met gewokte paprika, taggia olijven en mix van tomaatjes |
Gewokte groentjes met Quorn |
Salades, snacks |
Salade met burrata en tomatenmix |
Salade geitenkaas (sjalotazijn - honing - gebakken spek) |
Salade scampi’s (balsamico - gebakken aardappelen) |
Croque monsieur (ham - kaas) (1st. / 2st.) |
Croque special (ham - kaas - spaghettisaus) |
Spaghetti |
Pasta met scampi en rode kerriesaus |
Gewokte kip (met soja, krokante groentjes en wokmie) |
Gewokte scampi’s (zoetzuur, krokante groentjes en wokmie) |
Supplement frietjes |
|
Kindermenu |
Kipnugggets (6st.) |
Frikandel met frietjes (1 of 2 stuks) |
Spaghetti junior |
Halve kip met appelmoes |
Kinder vol au vent |
Kinder stoverij |
Steak Junior natuur |